Musica

lunes, 19 de mayo de 2014

Excursio Faig pare.

                                              Excursió a la muntanya.


Com ja ben sabeu m’agrada la natura i tot el que ens envolta. Farà cosa d’un any uns companys de colla em van proposar fer una petita excursió. El recorregut acabava a un gran arbre. En este cas era un faig. Aquest arbre es conegut com el Faig Pare. De camí al Faig Pare es troba un pi de grans dimensions que es diu el Pi Gros i que també vam tenir l’ocasió de poder visitar.
L’excursió la vam començar a la Sénia el poble on jo visc. El primer que vam fer es quedar sobre les 7 del matí ja llestos de vestimenta i amb un bon esmorzar per fer al mig matí. Segons l’itinerari que vam aconseguir deia que l’excursió es faria al voltant d’unes 3 hores de caminar. Vam sortir dos cotxes 4x4 cap al pantà d’Ulldecona. Just passat el pantà a ma dreta es troba un pista de terra que amb un 4x4 la pista es fa una mica mes facil. Aquesta pista dura uns 3 km fins arribar a una cadena on ja no es pot continuar i vam tindre que fer la resta del cami a peu. Aqui vam continuar fent el cami a peu de metres contemplavem la natura i navem fent fotos delam paisatge. Al cap dels 3 km a ma dreta vam trobar un gran entrador un es trobava el faig pare.


Sobre el pi gros es una mica mes dificil de explicar ja que vam tindre que seguir una petita i fosca sendera cap a d'altde la muntaña on seguint la sendera estreta donaves amb el pi gros. La conclusió de l’excursió és que vam gaudir molt dels arbres tan grans i de l’esplendor dels colors però el dia que vam agarrar per fer l’excursió no va ser del tot bo ja que ens va estar plovent casi tot el trajecte. Plovia molt poc però finalment vam acabar tot xops. Sobre els arbres, tant del pi com el faig, són una meravella i segons uns excursionistes que ens vam trobar, el arbres tenien mes de 200 anys d’edat.

ruta 

No hay comentarios:

Publicar un comentario